ایثار شهدای انقلاب اسلامی برگرفته از مکتب عاشورا است
ایثار شهدای انقلاب اسلامی برگرفته از مکتب عاشورا است
استاندار فارس در دیدار با خانواده شهید مدافع حرم حاج عبدالله اسکندری گفت: ایثار و از خودگذشتگی شهدای انقلاب اسلامی برگرفته از مکتب عاشورایی امام حسین (ع) است.

به گزارش نوژان نیوز، محمد هادی ایمانیه در این دیدار افزود: واقعه عاشورا، فرهنگی پیوسته و سرمشق دائمی برای امت اسلامی است.

وی، با اشاره به بیانات رهبر معظم انقلاب مبنی بر اینکه ‘امت اسلامی و جامعه‌ اسلامی هیچ‌گاه نباید ماجرای عاشورا را به عنوان یک درس، یک عبرت و یک پرچم هدایت از نظر دور بدارد، ادامه داد: قطعا اسلام زنده‌ به عاشورا و به حسین ‌بن ‌علی (ع) است.

سردار سرافراز اسلام شهید حاج عبدالله اسکندری که متولد سال ۱۳۳۷ در محله قصردشت شیراز بود، در سال ۱۳۵۸ به پاسداران انقلاب اسلامی در سپاه پیوست و در طول هشت سال دفاع مقدس به طور مستمر در جبهه‌های حق علیه باطل در قالب تک‌تیرانداز، نیروی اطلاعات عملیات، تیربارچی و بعدها در سمت‌های فرماندهی حضور داشت.

این شهید بزرگوار در عملیات خیبر بعنوان فرمانده سپاه لار، در عملیات بدر بعنوان جانشین یکی از گردان‌های تیپ الهادی، در عملیات والفجر هشت بعنوان جانشین ستاد تیپ الهادی و در سلسله عملیات‌های کربلای یک، کربلای سه، کربلای چهار، کربلای پنج و کربلای هشت بعنوان رئیس ستاد تیپ الهادی مشغول به خدمت بود.

شهید اسکندری در عملیات بیت‌المقدس چهار نیز فرماندهی تیپ مهندسی را بر عهده داشت و پس از جنگ نیز مناصب دیگری چون فرماندهی مهندسی رزمی ۴۶ امام هادی (ع)، فرماندهی مهندسی رزمی قرارگاه مدینه منوره نیروی زمینی سپاه، فرماندهی مهندسی تیپ ۴۲ قدر و فرماندهی مهندسی رزمی جبهه مقاومت را در سوریه بر عهده داشت.

این شهید بزرگوار همچنین از سال‌های پایانی دهه هشتاد تا ابتدای دهه ۹۰ مدیریت بنیاد شهید استان فارس را بر عهده داشت تا آنکه پس از شدت یافتن فتنه تروریست‌های تکفیری در سوریه دوباره لباس رزم به تن کرد و در جبهه‌های مقاومت در سوریه حضور یافت، حضوری که در نهایت منجر به شهادت این سردار سرافراز سپاه اسلام در خردادماه سال ۱۳۹۳ در حلب سوریه شد.

به فاصله چند روز پس از شهادت این سردار عالیقدر، تصاویری توسط گروهک‌های تروریستی و تکفیری در سوریه منتشر شد که حاکی از جدا کردن سر شهید از بدن به دست یکی از فرماندهان گروهک اجناد الشام و جسارت به سر این شهید بزرگوار بود و پس از آن بود که شهید حاج عبدالله اسکندری به سردار بی‌سر شهرت یافت.

پیکر مطهر شهید مدافع حرم، سردار بی سر حاج عبدالله اسکندری هشت سال پس از شهادت، در سوریه شناسایی شد و به کشور بازگشت و همزمان با عاشورای سال ۱۴۰۱ هجری شمسی با حضور باشکوه مردم سومین حرم اهل بیت علیهم السلام به سمت آرامگاه ابدی خود بدرقه و در گلزار شهدای دارالرحمه شیراز به خاک سپرده شد.

در بهمن ماه سال ۱۳۹۳ مقبره نمادینی برای شهید مدافع حرم سردار بی‌سر حاج عبدالله اسکندری در گلزار مطهر شهدای شیراز و در کنار مقبره شهید عباس دوران ساخته شد که در سال ۱۳۹۶ با حضور سردار شهید حاج قاسم سلیمانی رونمایی شد.

 

منبع: خبرگزاری ایرنا