برنامه‌ریزی برای رفع چالش بیکاری دانش‌آموختگان
برنامه‌ریزی برای رفع چالش بیکاری دانش‌آموختگان

به گزارش نوژان نیوز؛ محمود کریمی بیرانوند معاون توسعه کارآفرینی و اشتغال وزارت تعاون کار و رفاه اجتماعی در گفت و گو با باشگاه خبرنگاران جوان گفت: نرخ بیکاری دانش آموختگان بیماری ۳۰ ساله در کشور است که در این زمینه وزارتخانه تعاون، کار و رفاه اجتماعی به دنبال مصوبه‌ای برای رفع چالش بیکاری دانش‌آموختگان […]


به گزارش نوژان نیوز؛

محمود کریمی بیرانوند معاون توسعه کارآفرینی و اشتغال وزارت تعاون کار و رفاه اجتماعی در گفت و گو با باشگاه خبرنگاران جوان گفت: نرخ بیکاری دانش آموختگان بیماری ۳۰ ساله در کشور است که در این زمینه وزارتخانه تعاون، کار و رفاه اجتماعی به دنبال مصوبه‌ای برای رفع چالش بیکاری دانش‌آموختگان است و در این زمینه بسته‌ای در حال تدوین است.

وی با بیان اینکه برای اشتغالزایی دانش‌آموختگان پرونده ویژه باز شده و با اهتمام ویژه پیگیری می‌شود، گفت: رهبر معظم انقلاب در نشست‌های مختلف تاکید بر اشتغالزایی دانش‌آموختگان دارند.

کریمی بیرانوند گفت: حقیقت این است که با مشوق‌های اقتصادی، مشکل بیکاری فارغ التحصیلان حل نمی‌شود بلکه نیازمند تحول در سیستم آموزشی کشور هستیم.

وی با بیان اینکه وزارت کار، نخ تسبیح اتصال سیاست‌های اشتغال در سطح کشور بوده و مطالبه‌گر و ناظر هم هست گفت: حلقه گمشده کاریابی در ایران، تطابق نیاز و متقاضیان کار است.

معاون توسعه کارآفرینی و اشتغال وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی اظهار کرد: صد‌ها هزار متقاضی کار داریم و صد‌ها هزار شغل که این‌ها با هم تطابق ندارند، زیرا آموزش‌های دانشگاهی بعضا مطابق با نیاز بازار کار نیست بنابراین در دولت سیزدهم، راه اندازی کاریابی‌های تخصصی را در دستور کار قرار داده ایم.

وی تاکید کرد: تغییر نگرش بیکاران و کارفرماها، نیازمند یک تحول فرهنگی و اجتماعی است و مشوق‌های اقتصادی هر چقدر هم باشند این مشکل را حل نمی‌کنند.

کریمی بیرانوند گفت: سال ۱۴۰۱ سه‌هزار میلیارد تومان تسهیلات مشاغل خانگی در نقاط مختلف کشور تخصیص پیدا کرد.

وی افزود: سهم مشاغل خانگی از ایجاد اشتغال در کشور ۱۰ درصد بود و امسال افزایش سهم اشتغال به میزان ۱۵ درصد هدفگذاری شده و افزایش ۳۴ درصدی اعتبارات تسهیلات مشاغل خانگی از برنامه‌ریزی‌های وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی است.

کریمی بیرانوند اظهار کرد: تقسیم دستگاهی برای مشاغل خانگی باید از دستور خارج شود و باید متناسب با ظرفیت هر دستگاه اجرایی تسهیلات مشاغل خانگی درنظر گرفته شود.

مرکز آمار ایران درباره شاخص نرخ بیکاری سال ۱۴۰۱ اعلام کرد که نرخ بیکاری در سال گذشته با کاهش ۲ دهم واحد درصدی به ۹ درصد رسید و نرخ بیکاری ۱۴۰۰ بالغ بر ۹ و ۲ دهم درصد بود و بررسی استانی نرخ بیکاری در کل کشور نشان می‌دهد، طی سال ۱۴۰۱نرخ بیکاری در ۲۳ استان تک‌رقمی شد.



منبع خبر