کمبود خدمات توانبخشی دانش‌آموزان نیازمند هنوز پابرجاست
کمبود خدمات توانبخشی دانش‌آموزان نیازمند هنوز پابرجاست
سالار قاسمی، رئیس آموزش و پرورش استثنایی کشور اعلام کرد که آموزش و پرورش استثنایی دیگر تنها یک بخش آموزشی نیست، بلکه به مرکزی اثرگذار در مسائل سیاسی و اجتماعی کشور تبدیل شده است.

به گزارش نوژان نیوز، ملیحه سنگ سفیدی؛ قاسمی با اشاره به فعالیت ۸۵۰ مرکز جامع توانبخشی در سراسر کشور و وجود بیش از ۱۷ هزار دانش‌آموز تلفیقی، بر ضرورت استفاده شایسته از ظرفیت این دانش‌آموزان در مدارس عادی تاکید کرد.

قاسمی مازندران را دارای ظرفیت اجرایی بالایی دانست و از امضای تفاهم‌نامه‌ای برای سنجش و شناسایی به‌موقع اختلالات یادگیری خبر داد که با بهره‌گیری از فناوری‌های نوین از جمله هوش مصنوعی، تحولی در آموزش ویژه ایجاد می‌کند.

وی همچنین به برگزاری نخستین جشنواره تولیدات نرم‌افزاری و دست‌ساخته‌های ارزیابی و مداخله در حوزه اختلال یادگیری در مازندران اشاره کرد و گفت: بیش از دو هزار اثر به دبیرخانه ارسال شد که از این میان، ۱۹۶ اثر پذیرفته و ۱۰ اثر نهایی برگزیده خواهند شد. این جشنواره گامی ملی در بهبود کیفیت آموزش دانش‌آموزان با اختلالات یادگیری به شمار می‌رود.

رئیس آموزش و پرورش استثنایی کشور ضمن اشاره به کمبودهای موجود در ارائه خدمات توانبخشی گفت: تنها یک درصد از دانش‌آموزان کشور نیازهای ویژه دارند اما هنوز فاصله زیادی تا رسیدن به خدمات ایده‌آل وجود دارد.

قاسمی در پایان تأکید کرد که اجرای این جشنواره در مازندران هم فرصت بزرگی است و هم تهدیدی برای اعتبار استان؛ چرا که با توجه به ظرفیت بالای علمی، کوتاهی در اجرای برنامه می‌تواند ضربه‌زننده باشد.

  • نویسنده : ملیحه سنگ سفیدی