«قیام صالحان» داستان کودکانه می‌شود
 «قیام صالحان» داستان کودکانه می‌شود

به گزارش نوژان نیوز فرشته شهمیرزادی ۱۲ آبان در گفت‌وگو با خبرنگاران اظهار کرد: در این کتاب مباحث مربوط به قیام صالحان در منطقه نوشهر که از حکومت تشیع استقبال کردند در قالب داستان به زبان کودکان نگارش شده هست. وی افزود: کتاب مذکور در مرحله تصویرگری قرار داشته و در طول مراسم روز ملی […]


به گزارش نوژان نیوز

فرشته شهمیرزادی ۱۲ آبان در گفت‌وگو با خبرنگاران اظهار کرد: در این کتاب مباحث مربوط به قیام صالحان در منطقه نوشهر که از حکومت تشیع استقبال کردند در قالب داستان به زبان کودکان نگارش شده هست.

وی افزود: کتاب مذکور در مرحله تصویرگری قرار داشته و در طول مراسم روز ملی مازندران در محل اداره‌کل کتابخانه‌های استان مازندران رونمایی می‌شود.

معاون فرهنگی کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان مازندران در ارتباط با اقدامات و برنامه‌های این مجموعه در روز مازندران، اظهار کرد: کانون پرورش فکری عضو دو کمیته محتوایی و دانش‌آموزی است و کمیته محتوائی زیر نظر ارشاد اسلامی مازندران و کمیته آموزش و پرورش با مدیریت و محوریت اداره کل آموزش و پرورش فعالیت می‌کند.

شهمیرزادی خاطرنشان کرد: در کنار مسئولیت‌های که در این کمیته تعریف شده، بحث تولید محتوا و تدوین کتاب را در برنامه کاری قرار دادیم.

وی با اشاره به برنامه‌ریزی انجام شده برای معرفی فرهنگ بومی محلی مازندران در تقویت بنیاد خانواده، گفت: اجرای نمایش بومی محلی «آش سنگ» که نمادی از ارتباطات اجتماعی خانواده‌ها و اهالی روستا با یکدیگر است، در دستور کار قرار دارد.

شهمیرزادی اضافه کرد: این نمایشنامه قرار است از آغاز برنامه‌های روز ملی مازندران از رامسر تا محمودآباد روی صحنه برود و از روز شنبه آغاز شده و تا یک هفته بعد از روز ملی مازندران نیز ادامه دارد.

این مسئول از برنامه‌ریزی برای حضور قصه‌گوی مازندرانی در شبکه طبرستان خبر داد و افزود: این قصه‌ها برخواسته از قابلیت‌های فرهنگی مازندران بوده و با زبان مازندرانی منتشر می‌شود.

شهمیرزادی دیگر برنامه‌های کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان در مراسم روز ملی مازندران را جمع آوری قصه‌ها، خاطرات و دلگویه‌های افراد مسن روستاها در قالب کتابی تحت عنوان کتاب «قصه‌های ماندگار» ذکر کرد و گفت: جلد اول این کتاب به مرحله چاپ رسیده که در آن خاطرات و فرهنگ بومی و محلی مازندران گردآوری شده است.

وی ادامه داد: در سالجاری هم کتاب ماندگار دو با همان محتوا و افراد جدید در دست تدوین است و برنامه داریم که این قابلیت‌های بومی و اصیل مازندرانی را به جامعه انتقال داده و حفظ کنیم.

شهمیرزادی با اعلام اینکه تولید محتوا در مرکز استان و شهرستان‌ها هم انجام می‌شود، افزود: همزمان با روز ملی مازندران، مدارس با هماهنگی‌ها مدیران شهرستان از برنامه‌های کانون در ۲۲ شهرستان استفاده می‌کنند.

وی ادامه داد: همینطور مراکز سیاری در طول این ایام پیش‌بینی شده که در نقاط مختلف شهری و روستایی حضور پیدا می‌کنند.

معاون فرهنگی کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان مازندران با اشاره به اینکه اقلیم متفاوت استان‌های شمالی کشور به ویژه مازندران، برنامه‌ریزی برای رونمایی از آیین آفتاب‌خواهی در مراکز مختلف کانون خبر داد و گفت: این برنامه در همه مراکز کانون استان مازندران در دستور کار قرار دارد.

شهمیرزادی با اشاره به تغییر رویکرد برنامه‌های فرهنگی از حالت آموزشی به کارگاهی، خاطرنشان کرد: کارگاه مازندران‌شناسی با حضور پژوهشگران پیگیری می‌شود و قابلیت این کارگاه به صورت نمایشگاهی بوده و افراد داری اطلاعات مناسب درباره مازندران اطلاعات مربوط به استان را برجسته می‌کنند.

وی از برگزاری جشنواره بومی و محلی در نقاط مختلف استان مازندران خبر داد و یادآور شد: در مناطق روستایی و کم‌برخوردار نسبت به اعزام واحدهای سیار اقدام می‌کنیم.

شهمیرزادی در ارتباط با برگزاری کارگاه مازندران‌شناسی، گفت: در این کارگاه همه قابلیت‌ها و توانمندی‌های مازندران در بحث نیروی انسانی را تشریح می‌کنیم.

وی ادامه داد: در بحث معرفی مشاهیر اطلاعات افراد برجسته علمی، سیاسی، ورزشی و نظامی استان مازندران جمع آوری شده و در طول این مدت به دانش‌آموزان و جامعه هدفمان معرفی می‌کنیم.

معاون فرهنگی کانون پرورشی فکری کودکان و نوجوانان مازندران افزود: به تناسب شعار هر روز مراکز ما برنامه‌ریزی‌های متعددی را در دستور کار قرار دادند و تلاش داریم که به صورت مناسب فرهنگ اصیل بومی و محلی مازندران را معرفی کنیم.

انتهای پیام



منبع